Vanillyl Butyl Ether (Vanilil Butil Eter) 100gr

Ürün Kodu: 294-STD

293 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

1,652.00 TL 1,400.00 TL
En geç 17 Haziran, 2024 Pazartesi günü kargoda.
Görünüm: Genellikle renksiz ve sıvı formdadır.

Çözünürlük: Vanillyl butyl ether yag ve yag bazlı çözücülerde çözünür.

Vanillyl butyl ether, kozmetik ürünlerde genellikle ciltte bir ısınma veya serinleme hissi yaratmak için kullanılır. Ayrıca rahatlama, ferahlama ve hoş bir koku sağlamaya yardımcı olur.

Kullanım oranı ürünün gösterici etkiye ve diğer bileşiklerle olan etkileşimine göre %0.1 ile %5 arasında değişir.
Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

1,652.00 TL 1,400.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim