Alpha Arbutin 100gr

Ürün Kodu: 8-STD

9 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

1,475.00 TL 1,250.00 TL
Ücretsiz Kargo
En geç 24 Nisan, 2024 Çarşamba günü kargoda.
Görünüm: Alpha arbutin beyaz kristal toz formundadır.

Çözünürlük: Alpha arbutin genellikle su veya su bazlı çözücülerde çözünür.

Alpha arbutin kozmetik ürünlerin formülasyonlarında sıklıkla kullanılan bir bileşiktir. Ürünlerin içerisinde cilt üzerindeki koyu lekelerin, güneş lekelerinin, yaşlılık lekelerinin ve diğer hiperpigmentasyon sorunlarının görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Melanin üretimini kontrol etmek ve melanositlerin aktivitesini düzenlemek suretiyle cilt tonunu düzenlemeye yardımcı olur.

Alpha arbutin, cildin genel tonunu aydınlatmaya ve düzeltmeye yardımcı olur. Ciltteki donukluğu azaltır, cildin daha canlı ve eşit tonlu görünmesini sağlar.

Alpha arbutin, genellikle krem, serum, losyon veya tonik gibi kozmetik ürünlerin içerisinde kullanılır. Kullanım yüzdesi üründen ürüne değişebilir, Alpha arbutin içerikli serumlarda %1 ila %2 oranında kullanılırken krem, losyon gibi ürünlerde %0.1 hatta daha düşük oranlarda da kullanılabilir.
Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

1,475.00 TL 1,250.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim