Citric Acid (Sitrik Asit) 500gr

Ürün Kodu: 180-STD

181 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

297.36 TL 252.00 TL
En geç 17 Haziran, 2024 Pazartesi günü kargoda.

Görünüm: Saf beyaz kristal formda bir organik asittir. 

Çözünürlük: En yaygın çözücüsü sudur.  

Yaygın ismi limon tuzudur. Sitrik asit, kozmetik ürünlerin pH seviyesini düzenlemek için kullanılır. Sitrik asit, kozmetik ürünlerde oksidasyonu önleme potansiyeli vardır. Sitrik asit, cilt peelingi için de yardımcı olur.  

Kullanım oranı ürünün gösterici etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %0.1 ile %2 arasında değişiklik gösterir.

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

297.36 TL 252.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim