Tartarik Asit 500gr

Ürün Kodu: 191-STD

192 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

333.94 TL 283.00 TL
En geç 17 Haziran, 2024 Pazartesi günü kargoda.
Görünüm: Beyaz kristalize toz formundadır. 

Çözünürlük: En yaygın çözücüsü sudur.

Tartarik asit, kozmetik ürünlerde pH seviyesini ayarlamak için kullanılır. Cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri ve makyaj ürünlerinde, bu asit pH dengesini düzenleyerek ürünün cildin veya saçın doğal pH seviyesine uyum sağlamasına yardımcı olur. Tartarik asit, kimyasal peeling ürünlerinde kullanılan bir bileşendir. Ciltteki ölü derilerin soyulmasına yardımcı olarak cilt yenilenmesini teşvik eder. Antioksidan özelliklere sahiptir ve cildin serbest radikallere karşı korunmasına yardımcı olur. Cilt bakım ürünlerinde nem dengesini korumayı, cilt tonunu düzeltmeyi, cilt dokusunu iyileştirmeyi destekler.

Kullanım oranı pH ayarlayıcı olarak kullanıldığında %0.1 ile %2 oranlarında, kimyasal peeling ürünlerinde ise %5 ile %10 oranında kullanabilir.
Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

333.94 TL 283.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim