Isoamyl Acetate (İzoamil Asetat) 1kg

Ürün Kodu: 406-STD

405 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

1,062.00 TL 900.00 TL
En geç 02 Ekim, 2023 Pazartesi günü kargoda.

Görünüm: Renksiz veya hafif sarı renkte, sıvı formda görülür. 

Çözünürlük: Etil alkol başta olmak üzere, bazı organik çözücülerde iyi çözülür. 

Isoamyl Acetate, kozmetik ürünler içerisinde aroma verici olarak kullanılır. Bu ürün genellikle muz ve armudun karakteristik kokusunu taklit etmek için kullanılır.  

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %0,1 ile %1 arasında değişiklik gösterir.    

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

1,062.00 TL 900.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim

X
WhatsApp destek ekibimiz sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
WhatsApp Destek Hattı