Castor Oil Hint Yağı 100gr

Ürün Kodu: 55-STD

56 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

112.10 TL 95.00 TL
En geç 26 Temmuz, 2024 Cuma günü kargoda.
Görünüm: Sıvı formda bulunan bitkisel bir yağdır. 

Castor yağı, kozmetik ürünlerde farklı amaçlarla kullanılan bir bileşendir. Cilt bakım ürünlerinde nemlendirici özellik sağlayarak kuru ciltleri besler ve yumuşatır. Saç bakımında saç derisini nemlendirmeye, saçı güçlendirmeye ve parlaklık kazandırmaya yardımcı olur. Kirpik ve kaş serumlarında ise uzama ve yoğunlaşma etkisiyle kullanılır. Aynı zamanda makyaj temizleme ürünlerinde de kullanılarak ciltteki makyaj kalıntılarını ve kiri temizleme potansiyeli vardır. Castor yağı, kozmetik ürünlere farklı şekillerde katılarak faydalarını sağlar ve cilt, saç ve kaşların daha sağlıklı görünmesine yardımcı olur.

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %1 ile %10 arasında değişiklik gösterir. 
Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

112.10 TL 95.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim