Vitis Vinifera Seed Oil (Üzüm Çekirdeği Yağı) 100gr

Ürün Kodu: 87-STD

88 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

88.38 TL 74.90 TL
Lütfen Bir Seçim Yapınız..
Ürün Seçenekleri
Varyant
  • 1
En geç 03 Ekim, 2022 Pazartesi günü kargoda.
Vitis Vinifera Seed Oil (Üzüm Çekirdeği Yağı) 100gr

·         Kozmetik ürünlerinde sebum düzenleyici ürünlerde kullanılır.

·         Cildi korur e gerekli nemi sağlar.






Bankalara özel taksit seçenekleri :


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Güvenli Alışveriş İmkanı

Ücretsiz Kargo İmkanı

Kapıda Ödeme İmkanı

Kolay Değişim İmkanı

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Sepetinizde ürün bulunmamaktadır