Carthamus Tinctorius Seed Oil Aspir Tohumu Yağı 100gr

Ürün Kodu: 53-STD

54 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

96.76 TL 82.00 TL
Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
En geç 26 Temmuz, 2024 Cuma günü kargoda.
Görünüm: Sıvı formda bulunan bitkisel bir yağdır. 

Carthamus Tinctorius Seed Oil, kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlar için kullanılan bir yağdır. Cilt bakımında antioksidan ve nemlendirici özelliklere sahiptir, cildi besler ve yumuşatır. Aynı zamanda saç bakımında kullanılarak saç derisini nemlendirir, saçın parlaklık kazanmasına yardımcı olur ve saçın daha sağlıklı görünmesini destekler.

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %1 ile %10 arasında değişiklik gösterir. 
Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

96.76 TL 82.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim