Dipropylene Glycol DPG 500gr

Ürün Kodu: 144-STD

145 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

395.30 TL 335.00 TL
En geç 26 Temmuz, 2024 Cuma günü kargoda.
Görünüm: Renksiz ve hafif bir sıvı formda görülür. 

Çözünürlük: Polar olmayan organik çözücülerde çözülebilir.

DPG, kozmetik ürünlerde çözücü ve taşıyıcı olarak görev yapar. Özellikle parfümlerde ve deodorantlarda, esansiyel yağlar ve kokuların uygun bir şekilde karıştırılmasını ve taşınmasını sağlar. Kokuların ciltte daha uzun süre kalıcı olmasına yardımcı olur ve ürünlerin daha istikrarlı bir şekilde kokmasına katkı sağlar. Ayrıca, DPG, nemlendirici ve yumuşatıcı özellikleri ile cilt bakım ürünlerinde kullanılma potansiyeline sahiptir. Losyonlar, kremler ve saç bakım ürünlerinde, cildin nemini korumasına ve cildin daha yumuşak hissedilmesine yardımcı olur.

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %1 ile %5 arasında değişiklik gösterir.

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

395.30 TL 335.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim