Mono Propylene Glycol MPG 500gr

Ürün Kodu: 157-STD

158 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

324.50 TL 275.00 TL
En geç 26 Temmuz, 2024 Cuma günü kargoda.
Görünüm: Renksiz, berrak ve sıvı formda görülür. 

Çözünürlük: Su ve su bazlı çözücülerde çözülür.

MPG, kozmetik ürünlerde su içeriğini artırarak cilde nemlendirici etkisi sağlar. Bu sayede cilt kuruluğunu önlemeye ve cildin yumuşak ve nemli kalmasına yardımcı olur. MPG, kozmetik ürünlerde çözücü olarak da kullanılır. Bazı aktif bileşenler ve esansiyel yağlar, MPG içerisinde çözülerek ürünlerin homojen bir şekilde karışmasına katkı sağlar. Kozmetik ürünlerin viskozitesini ayarlamak ve ürünlerin stabilitesini artırmak için de kullanılma potansiyeli vardır. Saç şekillendiricilerde, vücut losyonlarında, makyaj ürünlerinde ve diğer birçok kozmetik üründe MPG nin bu stabilizasyon özelliği rol oynar.

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %0.1 ile %5 arasında değişiklik gösterir.

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

324.50 TL 275.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim