TEA Triethanolamine 500gr

Ürün Kodu: 170-STD

171 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

442.50 TL 375.00 TL
En geç 17 Haziran, 2024 Pazartesi günü kargoda.
Görünüm: Hafif sarı renkte ve sıvı formda görülür.

Çözünürlük: Su ve su bazlı çözücülerle iyi çözülebilir.

Triethanolamine (TEA), su ve yağ içeren kozmetik ürünlerde su ve yağ fazlarının karışımını stabil hale getirmek için kullanılır, böylece ürünlerin homojen bir yapıya sahip olmasını sağlar. Ayrıca, TEA, bazı temizleyicilerde köpürtücü olarak ve bazı kremlerde ve losyonlarda viskozite düzenleyici olarak kullanılma potansiyeli vardır. Ayrıca, TEA nın pH düzenleme özelliği sayesinde, kozmetik ürünlerin pH seviyesini ayarlamak için de kullanılır. Bu, ürünlerin ciltle uyumlu ve cilt tahrişine neden olmaktan kaçınan bir pH aralığına sahip olmasına yardımcı olur. 

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %1 ile %5 arasında değişiklik gösterir. 

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

442.50 TL 375.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim