Sodium Gluconate (Sodyum Glukonat) 1 kg

Ürün Kodu: 381-STD

380 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

448.40 TL 380.00 TL
En geç 23 Şubat, 2024 Cuma günü kargoda.
Görünüm: Beyaz toz formunda görülür. 

Çözünürlük: Su ve su bazlı çözücülerde çözülebilir. 

Sodyum glukonat, kozmetik ürünlerde genellikle kullanılan bir bileşiktir. Cilt bakımı ürünlerinde, antioksidan özellikleri sayesinde cildi serbest radikallerin zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olur. Ayrıca, nemlendirici özelliğiyle cildin nem dengesini sağlamaya katkıda bulunur. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında, cildin daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlama potansiyeli vardır.

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %0,1 ile %5 arasında değişiklik gösterir.  

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

448.40 TL 380.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim