En geç 23 Şubat, 2024 Cuma günü kargoda.
Görünüm: Beyaz toz formda görülür.

Çözünürlük: Su ve su bazlı çözücülerde kolayca çözülebilir. 

PEG-90M, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşen olan polietilen glikol 90 monostearatın (PEG-90 monostearat) kısaltmasıdır. Bu maddedeki PEG ifadesi polietilen glikolü temsil eder ve 90M ifadesi ise yağ asitlerinden biri olan stearik asitle birleştiğini gösterir. PEG-90M, bir emülsifiyer ve yüzey aktif madde olarak görev yapar. Emülsifiyerler, su ve yağ gibi iki farklı bileşeni homojen bir şekilde karıştırmaya yardımcı olurlar. Kozmetik ürünlerde PEG-90M, özellikle krem ve losyonlar gibi ürünlerde su ve yağ fazlarının birleştirilmesine yardımcı olarak ürünün doku ve kıvamını stabil hale getirir. Ayrıca, PEG-90M, ürünün cilde kolayca yayılmasını ve emilmesini kolaylaştırabilir. 

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %0.5 ile %5 arasında değişiklik gösterir. 

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

568.76 TL 482.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim