Potasyum Hidroksit Potassium Hydroxide 1kg

Ürün Kodu: 161-STD

162 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

545.16 TL 462.00 TL
En geç 17 Haziran, 2024 Pazartesi günü kargoda.

Görünüm: Beyaz, kristalize bir toz formunda görülür.

Çözünürlük: Su ve su bazlı çözücülerde çözülür

Potasyum Hidroksit, kozmetik ürünlerde pH seviyelerini ayarlamak için kullanılır. Özellikle saç boyama ürünleri, döküm ürünleri ve bazı saç bakım ürünleri gibi alkali içeren ürünlerde Potasyum Hidroksit, ürünlerin pH seviyesini yükselterek etkinliğini arttırmaya ve saçın yapısını değiştirmeye yardımcı olur. Ürünlerin stabilitesini artırabilir ve bazı emülsiyonların kararlılığını sağlamaya katkı sağlar. 

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %0.1 ile %2 arasında değişiklik gösterir

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

545.16 TL 462.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim