En geç 17 Haziran, 2024 Pazartesi günü kargoda.
Görünüm: Beyaz renkli bir toz formunda görülür. 

Çözünürlük: Bir mineraldir ve suda çözünmez. 

Talc powder, kozmetik ürünlerde matlaştırıcı ve emici özellikleri nedeniyle tercih edilir. Ciltteki fazla yağı emerek ve parlama görünümünü azaltarak cilde mat bir görünüm sağlama potansiyeli vardır. Ayrıca, talc powder kozmetik ürünlere yumuşaklık ve kayganlık katma eğilimindedir. Bu sayede, ürünlerin cilde kolayca uygulanmasını ve ciltle uyumlu bir dağılım sağlamasını destekler. Talc powder, bebek pudraları, yüz pudraları, vücut pudraları, losyonlar ve kompakt pudralar gibi çeşitli ürünlerde kullanılır.

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %1 ile %10 arasında değişiklik gösterir. 

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

413.00 TL 350.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim