Tricalcium Phosphat 500gr

Ürün Kodu: 174-STD

175 Değerlendirme
%15

İNDİRİM

365.80 TL 310.00 TL
En geç 28 Mayıs, 2024 Salı günü kargoda.
Görünüm: Beyaz veya hafif sarı renkte toz formunda görülür. 

Çözünürlük: Suda orta düzeyde çözülür. Seyreltik asitler içerisinde kolayca çözülebilir.

Tricalcium Phosphate (Trikalsiyum Fosfat), kozmetik ürünlerde genellikle matlaştırıcı, opaklaştırıcı ve emülsiyon dengeleyici olarak işlev görür. Bu inorganik bileşik, özellikle pudra ve toz bazlı kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılır. Matlaştırıcı özelliği sayesinde yağlı ciltlerde parlama ve yağlanmayı azaltmaya yardımcı olurken, opaklaştırıcı etkisi sayesinde ürünlere beyazlık ve opaklık kazandırmaya yardımcı olur. Ayrıca, Tricalcium Phosphate, su ve yağ içeren kozmetik ürünlerde su ve yağ fazlarının karışımını stabilize etmeye yardımcı olarak ürünlerin homojen olmasını destekler.

Kullanım oranı ürünün göstereceği etkiye ve diğer maddelerle olan etkileşimine bağlı olarak %1 ile %5 arasında değişiklik gösterir. 

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

Güvenli Alışveriş İmkanı

İade ve Değişim İmkanı

1000₺ ve Üzeri Kargo Bedava

%100 Müşteri Memnuniyeti

365.80 TL 310.00 TL

Bu Ürünler İlginizi Çekebilir

Çok Satan Ürünler

Alışveriş Sepetim